fantastisk kväll

Igår var en av årets absolut finaste kvällar. En underbar rosa himmel avslutade vår grillafton, för att sedan omvandlas till en kolsvart himmel med åska, blixtar och regn. Jag vet inte varför men jag sover otroligt bra sådana nätter. Det inger ett lugn. Innan ovädret utbröt var kvällen hur mysig som helst. En massa grillad mat, flera olika sorters korvar, grillspett och spareribs. Mums! Potatissallad och potatisgratäng till detta.  I goda vänners lag. Kan nästan inte bli bättre :)
Följande bild tog jag precis innan solen gick ner. Kunde inte motstå. Även om träden är i vägen så är det just de träden som ramar in denna underbara plats. Min oas :)



Nu är det åter igen dags för mig att lämna landet en stund för ett besök i storstaden. Hem till lägenheten och göra några ärenden. Jag trivs såhär års, halva mitt liv i stan och halva på landet. Eller kanske egentligen 30/70? :) Underbart är det oavsett.


härlig cykeltur :)

Trampade en lång runda på cykel med mamma nu på förmiddagen. Underbart :) Helt fantastiskt väder och så härligt att insupa alla dofter och bilder. Nästan picture perfect. Sen blev det en helt underbar frukost med jordgubbar och vaniljyogurt. Mums. Nästan standard frukost såhär års för min del.
Nu ska jag ut i trädgården en stund, framförallt i trädgårdslandet. Mina underbara tomatplantor (som faktiskt inte stått i växthus alls) har börjat få frukt och detta måste jag titta nämre på. Dessutom behöver mina nya bärbuskar lite kärlek och odlingskragarnas växter behöver lukas. Busy busy :) Men finns det något bättre att göra en ledig måndag som denna? Troligen inte.
Förhoppningsvis lägger jag upp några bilder i eftermiddag/kväll. Vill dela med mig av min oas :)


underbara trädgård.. :)

Ny blogg, nya tankar och möjligheter.
Sedan pappa gick bort för en och en halv månad sedan har jag åter igen nu börjat få tillbaka orken att ta tag i min passion för trädgård och allmänt fix för att ha det fint inne och ute. Därför vill jag dela med mig av mina tankar och idéer och dessutom försöka samla många nya genom att ha en renodlad trädgårdsblogg. Och jag ser verkligen fram emot att få utbyta tips med andra :)
Jag tror att jag har pappa att tacka för min kärlek till att vilja vara utomhus. Eller ja, både mamma och pappa. Kanske står mamma för det estetiska och pappa för det praktiska och fuktionella? Oavsett så tror jag att jag har formats av min uppväxt. Det är väl alla trädgårdsfantatikers dröm att växa upp på en frukträdgård? ;)
Kickar igång mitt bloggande imorgon. Innan dess ska jag försöka knåpa ihop en fin design och kika runt för att se vad bloggvärlden har att erbjuda kring just trädgård. Dessutom ska jag besöka min kära lägenhet i stan. Även blommorna där behöver vatten trots att jag förflyttat mig ut på landet över sommaren :)



RSS 2.0